ZZP of start-up

Als je eerste indruk van levensbelang is

Als je een investering hebt gedaan in je bedrijf is het essentieel om die zo snel mogelijk terug te verdienen. Misschien heb je geïnvesteerd in goederen, producten, een pand en een prachtige nieuwe site. Waarschijnlijk ga je ook adverteren, brochures maken en nog veel meer. Wat is nu zo onderscheidend aan jouw bedrijf? Met welke statement ga je de wereld veranderen?

Zoals je weet is het niet goedkoop om jezelf op de kaart te zetten. Als mensen dan eenmaal een indruk van je krijgen is het vaak de eerste of de laatste. Het is dan ook een zeer waardevolle investering om jouw visie door een professional te laten vertalen. Samen maken we er een duidelijk, transparant verhaal van. Zo weten mensen precies waar jouw bedrijf voor staat. Dat is hoe mensen fan van je worden én het begin van een sterk merk.

Ik schrijf teksten die de juiste snaar raken door me te verdiepen in jouw business en je doelgroep. Wanneer je me inschakelt voor webteksten zal ik deze optimaliseren voor zoekmachines.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een samenwerking? Laten we in contact komen!  Bekijk hier alvast mijn portfolio.

Tijd om impact te maken.

Tijd om impact
te maken.