Over Renée

Aangenaam! Ik ben Renée Coert. Een contentspecialist met een commerciële hbo-achtergrond. In de jaren dat ik werkzaam ben in de marketing en sales ben ik al heel wat onzinnige teksten tegengekomen. Iets dat mij als voorstander van authentieke en heldere communicatie ontzettend stoort.

Ik ben er heilig van overtuigd dat je al op weg bent naar een goede klantrelatie als de klant op de juiste manier en op het juiste moment wordt aangesproken.

Hoe vaak ben je op websites, offertes of andere informatievoorzieningen gestuit die gewoon niet de juiste informatie geven waar je naar op zoek bent?

Of het is veel te lastig omschreven, of je moet veel te lang zoeken naar je antwoord.
Supervervelend, daar heb je toch geen tijd voor? Juist, als een andere aanbieder je beter helpt dan is de keuze makkelijk.

Daarom zeg ik: ken je klanten, maak het simpel, verwonder ze en maak ze fan.

Ik wil bedrijven helpen met geloofwaardige en betekenisvolle communicatie. Met ruim 11 jaar werkervaring in sales, communicatie en online marketing zet ik gedegen kennis in om de boodschap goed over te brengen.

Ik heb voor diverse branches gewerkt, van pensioenuitvoerder tot lampenhandel. Bekijk hier enkele voorbeelden van mijn werk in mijn portfolio.

Ben je specialist in mijn branche?

Waarschijnlijk niet. En dat is alleen maar goed, want als leek stel ik vragen die jouw lezer ook zal hebben. Vakjargon en moeilijke termen vertaal ik makkelijk naar laagdrempelige tekst.

Maak indruk met jouw verhaal;
het is het waard.

Maak indruk met jouw verhaal;
het is het waard.