Aangenaam! Ik ben Renée Coert: een freelance Marketing- en Communicatieadviseur met een commerciële achtergrond en een groot fan van betekenisvolle communicatie. 

Vanuit een strategiesessie schrijf ik een praktisch plan én help ik bij de uitvoering. Dankzij mijn ruime ervaring in sales, communicatie en online marketing zet ik de strategie zodanig neer dat de inzet van communicatie alle klantactiviteiten – offline en online- goed ondersteunt.

In iedere fase van de klantreis is goede communicatie essentieel. Ieder contact, hoe klein dan ook, is een buitenkans om de klant nog loyaler te maken aan jouw bedrijf.

Daarom zeg ik: ken je klanten, maak het simpel, verwonder ze en maak ze fan.

Een ondoordacht plan met standaard inhakers is niet mijn stijl. Achter goede content zit een gedachte. Met jouw gepassioneerde verhaal en expertise verbind ik de juiste doelgroep aan jouw bedrijf.

Stiekem ben ik een beetje een perfectionist. Ik wil dat mensen denken: ik lever dit bij Renée af, dus dan komt het goed. 

Ik startte ooit in de sales. Hier was ik al snel ook verantwoordelijk voor alle communicatie uitingen. Toen had ik de smaak te pakken. Naast mijn werk volgde ik een hbo avondopleiding (Commercieel Management) om af te studeren met NIMA B consumentenmarketing als eindniveau. Met het oog op de toekomst verdiepte ik mij vervolgens in online. Na ruim 7 jaar te hebben gewerkt in online marketing voor diverse opdrachtgevers heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan en fulltime te freelancen als Marketing- en Communicatie adviseur.

P.S. Wil je meer weten over mijn achtergrond? Bekijk dan hieronder mijn cv of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.