Over Renée

Aangenaam! Ik ben Renée Coert. Een freelance communicatieadviseur met een commerciële hbo-achtergrond en een grote fan van authentieke en heldere communicatie.

Ik ben er heilig van overtuigd dat je op weg bent naar een goede klantrelatie als de klant op de juiste manier en op het juiste moment wordt aangesproken.

Hoe vaak ben je op websites, offertes of andere informatievoorzieningen gestuit die niet de juiste informatie geven waar je naar op zoek bent?

Of het is veel te lastig omschreven, of je moet veel te lang zoeken naar je antwoord. Als een andere aanbieder je beter helpt is de keuze makkelijk gemaakt. Bovendien is ieder contact, hoe klein dan ook, een buitenkans om de klant nog loyaler te maken aan jouw bedrijf.

Daarom zeg ik: ken je klanten, maak het simpel, verwonder ze en maak ze fan.

Ik wil bedrijven helpen met geloofwaardige en betekenisvolle communicatie. Met ruim 12 jaar werkervaring in sales, communicatie en online marketing zet ik gedegen kennis in om de boodschap goed over te brengen.

Ik heb voor diverse branches gewerkt, van pensioenuitvoerder tot lampenhandel. Bekijk hier enkele voorbeelden van mijn werk in mijn portfolio.

Ben je specialist in mijn branche?

Waarschijnlijk niet. En dat is alleen maar goed, want als leek stel ik vragen die jouw lezer ook zal hebben. Vakjargon en moeilijke termen vertaal ik makkelijk naar laagdrempelige tekst.

Maak indruk met jouw verhaal;
het is het waard.

Maak indruk met jouw verhaal;
het is het waard.